امروزه لوازم الکترونیکی و هوشمند به جزء جداییناپذیر و اصلی زندگی افراد تبدیل شدهاند و تمام مردم در سراسر جهان از گوشیهای تلفن همراه، تبلتها، لپ تاپ و … استفاده میکنند. پاور بانک ها از جمله ابزارهایی هستند که میتوانند برای شارژ کردن وسایلی همچون گوشیها، تبلتها و … در موقعیتهایی که به انرژی برق دسترسی نیست استفاده شوند. امروزه انواع مختلفی از پاور بانک ها از نظر ظرفیت، کیفیت، سایز، قابلیت و … از برندهای متعدد در دسترس افراد قرار دارند و هر کدام از آنها میتوانند از مزیتها و معایب منحصربهفردی برخوردار باشند. در ادامه مطلب به بررسی بهترین پاور بانک های بازار ایران و مزایا و معایب هرکدام از آنها پرداخته میشود. اگر قصد خرید هدایای تبلیغاتی دارید می توانید وارد فروشگاه میلان گیفت شوید.
بهترین پاور بانک های بازار
خوشبختانه امروزه برندها و شرکتهای متعددی در سراسر جهان در زمینه تولید لوازم الکترونیکی از جمله پاور بانک ها فعالیت دارند و محصولات متنوعی را به بازار عرضه میکنند. تنوع و تعدد بالای این محصولات در بازار باعث میشود که انتخاب و خرید یک پاور بانک مطمئن و باکیفیت به چالش و دغدغهای اساسی برای افراد تبدیل شود. برندهای Anker، Aukey، RAVPower، Poweradd Pilot، ADATA، SAMSUNG، Xiaomi، Romoss، Konfulon، Energizer و … از شناختهشدهترین برندهای تولیدکننده پاور بانک هستند که محصولات مختلفی به بازار عرضه میکنند. از جمله بهترین پاور بانک های بازار میتوان به موارد زیر اشاره داشت:
پاور بانک وگر VP-0506 SE
این پاور بانک به علت نوع طراحی و وزن کمی که دارد به عنوان یکی از بهترین پاور بانک های بازار شناخته میشود. ظرفیت این پاور بانک 5 هزار میلیآمپر ساعت بوده و در ابعاد 10 در 60 در 120 میلیمتر ساخته شده است. وزن این دستگاه 90 گرم بوده و خروجی آن نیز 5 ولت – 2 آمپر است. از مهمترین مزیتهای پاور بانک وگر VP-0506 SE میتوان به وزن کم آن و قابلیت حمل ساده، قیمت مناسب و ماندگاری بالا اشاره کرد اما بزرگترین ایراد آن ظرفیت کم است چرا که با استفاده از این پاور بانک فقط یک بار میتوان باتری تلفن همراه را شارژ کرد و بعد از آن دوباره باید شارژ شود.
پاور بانک راوپاور RP-PB044
پاور بانک مدل RP-PB044 نیز بهترین مدل پاور بانک برند RavPower است که به سبب طراحی و جنس بدنهای که دارد در برابر فشار و ضربه و همچنین سقوط مقاومت بالایی داشته و حتی در برابر آب نیز مقاوم است. این پاور بانک دارای ظرفیت 10 هزار میلیآمپر و خروجی 5 ولت – 2.4 آمپر است و در ابعاد 22.9 در 71 در 116.8 میلیمتر ساخته شده است. وزن این پاور بانک 210 گرم بوده و از قیمت مناسبی نیز برخوردار است. میتوان گفت این پاور بانک بهترین انتخاب برای افراد طبیعت گرد است چرا که مقاومت بالایی دارد و با داشتن گواهینامه IP66 در برابر نفوذ آب و گردوخاک مقاوم است. داشتن چراغقوه، داشتن قطبنما و قابلیت اتصال به کمربند، قیمت مناسب، استحکام بالا، وزن کم و قیمت مناسب از مهمترین ویژگیها و مزایای این پاور بانک هستند. تعداد خروجی کم و توان شارژ 10 وات نیز از محدودیتها و ایرادات این پاور بانک به شمار میروند.
پاور بانک شیائومی PLM12ZM
امروزه محصولات الکترونیکی شیائومی از محبوبیت بسیار زیادی در سراسر جهان برخوردار شدهاند و رقابت سنگینی با سایر برندهای مطرح دارند. میتوان گفت پاور بانک PLM12ZM بهترین پاور بانک این برند است که دارای ظرفیت 10 هزار میلیآمپر ساعت با دو خروجی تایپ ای (۵.۱ ولت – ۲.۴ آمپر، ۹ ولت – ۲ آمپر و ۱۲ ولت – ۱.۵ آمپر) و تایپ سی (۵ ولت- ۳ آمپر، ۹ ولت – ۲ آمپر و ۱۲ ولت – ۱.۵ آمپر) است. این پاور بانک با داشتن 250 گرم وزن در ابعاد 14.2 در 71.2 در 147 میلیمتر ساخته شده و سطح باتری آن توسط چهار LED نمایش داده میشود. درگاه تایپ C این پاور بانک به عنوان خروجی نیز قابل استفاده است و توان شارژ سریع دستگاههای مختلف (18 وات) را دارد. از مهمترین مزیتهای این پاور بانک میتوان به وزن مناسب، بدنه فلزی و مقاوم، قیمت مناسب، استحکام و ماندگاری بالا و قابلیت شارژ سریع اشاره کرد در حال که از ایرادات آن نیز میتوان به ظرفیت نسبتاً کم آن اشاره داشت.
پاور بانک باسئوس Bipow PPDML-01
تنوع و تعدد پاور بانک ها در بازار بسیار زیاد است و انتخاب دقیق کار بسیار سختی خواهد بود؛ اما پاور بانک باسئوس مدل Bipow PPDML-01 میتواند بهترین مدل پاور بانک در رنج قیمتی 10 دلار باشد. این پاور بانک دارای ظرفیت 10 هزار میلیآمپر ساعت بوده و از دو خروجی تایپ ای و تایپ سی برخوردار است. خروجی تایپ ای شامل ۵ ولت – ۳ آمپر، ۹ ولت – ۲ آمپر و ۱۲ ولت – ۱.۵ آمپر و خروجی تایپ سی شامل ۵ ولت- ۳ آمپر، ۹ ولت – ۲ آمپر و ۱۲ ولت – ۱.۵ آمپر است. وزن این پاور بانک 218 گرم بوده و در ابعاد 16 در 67 در 136 میلی متی ساخته شده است. از مهمترین مزیتهای این پاور بانک به عنوان یکی از بهترین پاور بانک ها میتوان به قیمت مناسب، پشتیبانی از شارژ سریع در قسمت ورودی و خروجی، امکان شارژ همزمان دستگاههای مختلف، سازگاری با فناوریهای Quick Charge 3.0 کوالکام و Power Delivery 3.0 و … اشاره کرد. ظرفیت نسبتاً کم و همچنین جنس بدنه ضعیف از بارزترین نقاط ضعف این پاور بانک به شمار میروند.
پاور بانک ای دیتا P10000QCD
برند ای دیتا از محبوبترین و معروفترین برندهای تولیدکننده محصولات الکترونیکی است و پاور بانک های این برند نیز از تنوع بالایی برخوردارند. پاور بانک P10000QCD از جمله باکیفیتترین پاور بانک های این برند است که دارای ظرفیت 10 هزار میلیآمپر بوده و با داشتن دو خروجی تایپ ای ( ۹ ولت – ۲ آمپر و ۱۲ ولت – ۱.۵ آمپر، ۵ ولت – ۴.۵ آمپر) و خروجی تایپ سی ( ۵ ولت – ۳ آمپر، ۹ ولت – ۲ آمپر و ۱۲ ولت – ۱.۵ آمپر) و همچنین وزن 175 گرم در ابعاد 25 در 50 در 100 میلیمتر ساخته شده است. این پاور بانک اگرچه در مقایسه با مدلهای قبلی مقداری گرانتر است اما از کیفیت بسیار بالایی نیز برخوردار است. نمایش دقیق میزان شارژ به صورت عددی، فلاش پر نور، سرعت بالای شارژ، داشتن استانداردهای امنیتی و … از مهمترین مزیتهای این پاور بانک هستند. میتوان گفت این پاور بانک هیچگونه نقطه ضعف و ایرادی ندارد و
پاور بانک انکر A1311
برند Anker از جمله برندهایی است که همواره محصولات بسیار باکیفیت و مطمئنی تولید و عرضه میکند. پاور بانک انکر مدل A1311 یکی از بهترین پاور بانک های بازار است که دارای ظرفیت 10000 میلیآمپر ساعت بوده و از وزن کم و قیمت مناسبی برخوردار است. این پاور بانک دارای یک خروجی و یک ورودی است و از یک نمایشگر ال ای دی جذاب برای نمایش میزان شارژ برخوردار است. وزن کم، طراحی ساده و جذاب، قیمت مناسب، پشتیبانی از شارژ هوشمند IQ و … از مهمترین مزایای این پاور بانک بوده در حالی که عدم پشتیبانی از تایپ سی، عدم شارژ همزمان و داشتن بدنه پلاستی ضعیف از مهمترین معایب آن به شمار میروند.
پاور بانک سامسونگ مدل EB-P5300
میتوان گفت تمام مردم جهان با محصولات سامسونگ آشنایی دارند و پاور بانک های تولید شده توسط این برند از باکیفیت ترین پاور بانک های بازار در سراسر دنیا هستند. پاور بانک سامسونگ EB-P5300 اگرچه دارای یک طراحی ساده است اما به دلیل داشتن ظرفیت 20 هزار میلیآمپری، پشتیبانی از شارژ سریع، شارژ همزمان و شارژ دستگاهها با ولتاژ بالا، داشتن پورتهای متنوع و همچنین جنس بدنه استیل و … باعث شده است که از محبوبیت بالایی برخوردار باشد. از مهمترین معایب این پاور بانک میتوان به وزن نسبتاً زیاد آن (400 گرم)، حجیم بودن و عدم پشتیبانی از شارژ بیسیم اشاره کرد.
شیائومی ردمی PB200LZM
یکی دیگر از بهترین پاور بانک های بازار نمایندهای از برند شیائومی با نام ردمی PB200LZM است که دارای ظرفیت 2 هزار میلیآمپر ساعت است و از خروجی ۵.۱ ولت – ۲.۴ آمپر، ۹ ولت – ۲ آمپر و ۱۲ ولت – ۱.۵ آمپر برخوردار میباشد. این پاور بانک دارای دو پورت ورودی USB-C و MicroUSB بوده که میتواند با انواع دستگاهها سازگاری داشته باشد. از جمله مهمترین مزیتهای این پاور بانک میتوان به قیمت مناسب، امکان شارژ سریع دستگاهها، طراحی ساده و … اشاره کرد. وزن بالا، حجم زیاد، بدنه پلاستیکی و مقاومت کم در برابر فشار و ضربه نیز از مهمترین معایب این پاور بانک هستند.
پاور بانک PLM18ZM
پاور بانک PLM18ZM یکی از بهترین پاور بانک های موجود در بازار شناخته میشود که بسیار اعتقاد دارند قویترین پاور بانک دنیا نیز میباشد. این دستگاه دارای ظرفیت 20 هزار میلیآمپرساعت بوده و در ابعاد 20 در 70 در 150 میلیمتر ساخته میشود. این پاور بانک از جدیدترین فناوریهای شارژ و امنیت مانند فناوریهای PD و Quick Charge 3.0 پشتیبانی میکند و دارای 3 خروجی مختلف تایپ ای و سی با حداکثر توان 18 وات است. خود دستگاه نیز میتواند از طریق درگاه MicroUSB یا Type-C شارژ شود. این پاور بانک میتواند ویژگیها و مزیتهای متعددی داشته باشد که مهمترین آنها طراحی جذاب، داشتن نشانگر LED، حجم و ابعاد مناسب و … هستند. البته این پاور بانک دارای ایراداتی همچون وزن بالا، داشتن بدنه پلاستیکی و قیمت نسبتاً زیاد است.
پاور بانک باسئوس Mini S Bracket
پاور بانک باسئوس Mini S Bracket نیز میتواند به عنوان بهترین پاور بانک حال حاضر بازار شناخته شود چرا که دارای ظرفیت 10 هزار میلیآمپر ساعت بوده و با داشتن دو خروجی (۵ ولت – ۳ آمپر، ۹ ولت – ۲ آمپر و ۱۲ ولت – ۱.۵ آمپر) و خروجی بیسیم (۱۰ وات) و وزن 218 گرم در ابعاد 25 در 55.8 در 95.2 ساخته شده است. این پاور بانک بیسیم میتواند علاوه بر شارژ گوشی، تبلت و … گجت ها و لوازم بیسیم را نیز شارژ کند. بدنه جمعوجور، نمایش عددی میزان شارژ، شارژی بیسیم با توان 10 وات، وزن سبک، قیمت مناسب، طراحی جذاب و زیبا و … از مهمترین مزیتهای این پاور بانک هستند اما تقریباً قیمت بالاتری در مقایسه با سایر پاور بانک ها داشته و ظرفیت نسبتاً کمی نیز دارد.
پاور بانک راوپاور RP-PB094
پاور بانک راوپاور RP-PB094 نیز از دیگر پاور بانک های محبوب و رایج در بازار است که دارای ظرفیت 10 هزار میلیآمپر است و از دو خروجی تایپ ای (ولت – ۳ آمپر، ۹ ولت – ۲ آمپر، ۱۲ ولت – ۱.۵ آمپر) و خروجی تایپ سی (۵ وات – ۳ آمپر) برخوردار است. این پاور بانک در ابعاد 15 در 86 در 175 میلیمتر ساخته شده و از فناوری کوییک شارژ نسل ۳ کوالکام پشتیبانی میکند و این باعث میشود که در کوتاهترین زمان ممکن دستگاههای مختلف را شارژ کند. این پاور بانک میتواند حداکثر 18 وات توان داشته باشد و از فناوری پاوردلیوری نیز پشتیبانی میکند. طراحی زیبا و جذاب، نمایشگر دیجیتالی، وزن کم، باتری لیتیوم پلیمری و … از مهمترین مزایای این پاور بانک هستند هر چند که ایرادی همچون مقاومت ضعیف در برابر فشار و ضربه نیز خواهد داشت.
پاور بانک روموس Sense 8P Plus
یکی دیگر از پاور بانک های محبوب بازار که بسیار از آن به عنوان قوییترین پاور بانک دنیا یاد میکنند پاور بانک روموس Sense 8P Plus است که به گفته شرکت تولیدکننده دارای ظرفیتی معادل 30 هزار میلیآمپر ساعت است. این پاور بانک دارای 3 ورودی و 3 خروجی بوده و در ابعاد 80 در 167 در 32.8 میلیمتر تولید شده است. از مهمترین مزیتهای این پاور بانک میتوان به سازگاری با فناوری امنیتی Smart Fit، استاندارد Quick Charge 3.0 و داشتن نمایشگر ال ای دی اشاره کرد در حالی که معایب و ایراداتی همچون قیمت بالا، وزن نسبتاً زیاد و جنس بدنه پلاستیکی دارد.
در کنار پاور بانک های معرفی شده به عنوان محبوبترین و بهترین پاور بانک موجود در بازار میتوان به موارد دیگری همچون پاور بانک باسئوس AMBLIGHT، پاور بانک راوپاور RP-PB1205، پاور بانک باسئوس PPBD20، پاور بانک جویروم JR-QP191، پاور بانک موفی PWPD-01، 9. پاور بانک نوکیا P62O3، پاور بانک ای دیتا P10050V، پاور بانک بلکین F7U021btBLK، پاور بانک سیلیکون پاور QP77، پاور بانک سیلیکون پاور QS28، پاور بانک سیلیکون پاور GS28 و … نیز اشاره کرد که هر کدام میتوانند مزایا و معایب خاص خود را داشته باشند.
مهمترین نکات در خرید بهترین مدل پاور بانک
پاور بانک ها از تنوع و تعدد بسیار زیادی برخوردار هستند و قیمت بهترین پاور بانک به ویژگی های پاور بانک مربوط است. این باعث میشود که کاربران در انتخاب و خرید خود دچار چالش های متعددی شوند. از جمله مهمترین نکاتی که در خرید پاور بانک ها باید در نظر داشت میتوان موارد زیر را عنوان کرد:
- ظرفیت اسمی و ظرفیت واقعی پاور بانک که با واحد میلیآمپر ساعت عنوان میشود. معمولاً ظرفیت واقعی از ظرفیت اسمی کمتر خواهد بود.
- شدت جریان پاور بانک از اهمیت بالایی برخوردار است و باید با دستگاهها سازگاری داشته باشد.
- توان ورودی و توان خروجی پاور بانک باید در نظر گرفته شود و هر چه بالاتر باشند نشان از شارژ شدن و شارژ کردن سریع دستگاه دارد.
- تعداد و نوع پورتهای خروجی دستگاه نیز اهمیت بالایی دارد چرا که دستگاههای مختلف از انواع پورتهای گوناگون پشتیبانی میکنند
- ابعاد و وزن پاور بانک باید بهگونهای باشد که حملونقل آن راحت باشد.
- بهتر است که پاور بانک با تمامی دستگاههای الکترونیکی مانند گوشی، لپتاپ و … سازگاری داشته باشد.
- پاور بانک باید از برندهای معتبر بوده و قیمت مناسبی داشته باشد.